Retourneren

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je niet voor de volle honderd procent tevreden bent met je product. Gelukkig is dat bij Kinderfietsenwinkel.com geen probleem en kun je binnen 28 dagen na ontvangst van je artikel, je beroepen op het herroepingsrecht.

Of het product nou niet bevalt, of wat je reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 28 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering 14 dagen om jouw product(en) retour te sturen. Het postbusadres en een formulier voor herroeping sturen wij je per e-mail toe. Je krijgt, nadat wij het artikel terug hebben ontvangen, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Bestond je bestelling uit meer dan één product en retourneer je niet de hele bestelling, dan wordt enkel het orderbedraggecrediteerd.

De kosten voor retour van je huis naar ons postbusadres zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 9,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Van jou mag verwacht worden dat tijdens de inzageperiode redelijkerwijs en voorzichtig wordt omgegaan met het product. Het product moet immers voor ons nog te verkopen zijn.

Gebruikmaken herroepingsrecht

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@kinderfietsenwinkel.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via klantenservice@kinderfietsenwinkel.com. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Om het ongemak iets te verzachten..

Omdat we je toch niet helemaal met lege handen willen laten zitten en je graag als klant terugzien, krijg je bij je retourzending een kortingsbon ter waarde van €10.

* Deze korting is te gebruiken binnen een periode van drie maanden, bij een minimaal bestelbedrag van €50 en niet in combinatie met andere kortingscodes.

Fietsen Gratis Verzonden

In Nederland en België

Makkelijk Retourneren

Iedere klant krijgt 14 dagen bedenktijd

Achteraf Betalen

Eerst in huis, daarna pas betalen

100% Veilig Betalen

SSL / iDeal / PayPal / Bitcoin / WebwinkelKeur