Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je niet voor de volle honderd procent tevreden bent met je product. Gelukkig is dat bij Kinderfietsenwinkel.com geen probleem en kun je binnen 28 dagen na ontvangst van je artikel, je beroepen op het herroepingsrecht.

Of het product nou niet bevalt of niet de juiste maat is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nog eens 14 dagen om jouw product(en) retour te sturen. Het postbusadres en een formulier voor herroeping sturen wij je per e-mail toe. Je krijgt, nadat wij het artikel terug hebben ontvangen, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Bestond je bestelling uit meer dan één product en retourneer je niet de hele bestelling, dan wordt enkel het orderbedrag gecrediteerd.

De kosten voor retour van je huis naar ons postbusadres zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 9,95 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Van jou mag verwacht worden dat tijdens de inzageperiode redelijkerwijs en voorzichtig wordt omgegaan met het product. Het product moet immers voor ons nog te verkopen zijn.

Gebruikmaken herroepingsrecht

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@kinderfietsenwinkel.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om het ongemak iets te verzachten..

Omdat we je toch niet helemaal met lege handen willen laten zitten en je graag als klant terugzien, krijg je bij je retourzending een kortingsbon ter waarde van €10.

* Deze korting is te gebruiken binnen een periode van drie maanden, bij een minimaal bestelbedrag van €99,95 en niet in combinatie met andere kortingscodes.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Wij controleren zelf altijd nog de postcode met het opgegeven adres handmatig, dus mocht daar een verschil in zitten dan nemen we zelf met u contact op om het adres te verifieren. Heb je echter zelf al door dat je een fout adres jebt opgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via klantenservice@kinderfietsenwinkel.com. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Nadat het pakket bij DHL is gebracht voor bezorging, kunnen wij helaas de bestelling niet meer wijzigen.