Als ouder wil je maar een paar dingen voor je kind, namelijk dat het veilig en vrolijk is. Bij het kopen van een fiets van Kinderfietsenwinkel.com ben je van die twee dingen absoluut verzekerd.

Wij zijn begonnen met de gedachte dat een overzichtelijk aanbod kinderfietsen niet altijd in de lokale fietsenzaak te vinden is. Vanwege ruimte, tijd of kennisgebrek is de keuze daar vaak minder dan online. Een kinderfiets verschilt ontzettend veel van een fiets voor volwassenen, des te belangrijker dus dat je goed wordt voorgelicht over de nieuwe fiets van je kind.

Maar ook voor fietshelmen, fietsbanden, skelters, loopfietsen en andere fietsonderdelen kun je bij ons terecht. Alle artikelen die wij aanbieden voldoen aan strenge EU-normen voor de veiligheid van kinderfietsen.

Lage online prijzen

Goed en snel contact staat bij ons voorop; of dat nu bij een compliment, klacht of bestelling is. Doordat wij met een klein team werken, geen fysieke winkelruimte hebben en vrijwel alles online afhandelen, kunnen bovendien alle artikelen tegen een scherpe prijs worden aangeboden.

Bestel vandaag nog die nieuwe kinderfiets voor je kind en ontvang deze in vrijwel alle gevallen al binnen twee werkdagen in huis.