We willen er het liefst niet aan denken, maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een product kapot gaat tijdens het transport of om wat voor reden dan ook niet heel aankomt bij jou, de klant.

Gelukkig heb je daarvoor als klant bij Kinderfietsenwinkel.com recht op garantie en eventuele reparatie. Want van een defect product, is nog nooit iemand blij geworden.

Garantie en reparatie

Wij geven veel om de kwaliteit van onze producten en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat deze in de beste conditie aankomen bij de klant. Mocht er toch een gebrek worden aangetroffen, ben je voor wat betreft de garantie verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding te maken bij Kinderfietsenwinkel.com

Wanneer dit defect binnen de garantie valt en er redelijkerwijs en niet roekeloos met het product is omgegaan, zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. In de meeste gevallen kunnen we al binnen een dag met een passende oplossing komen.

In samenspraak met elkaar komen we er altijd uit. Zodra je een fout opmerkt in het bestelde artikel, maak dan zo duidelijk mogelijke foto's en eventuele video's. Op die manier kunnen we sneller met een passende oplossing komen. Zijn de foto's of video's te groot? Stuur deze dan via WeTransfer (https://wetransfer.com) naar klantenservice@kinderfietsenwinkel.com.

Klachten

Blijf niet zitten met je zorgen. Heb je een klacht over je bestelling, artikel of over ons. Maak je klacht kenbaar bij ons door te mailen naar klantenservice@kinderfietsenwinkel.com.

Mocht dat niet tot een oplossing leiden, dan is het ook mogelijk een geschil aan te melden voor bemiddeling bij Stichting WebwinkelKeur, waar Kinderfietsenwinkel.com al sinds 2018 bij aangemeld is. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.