Bestellen bij Kinderfietsenwinkel.com betekent bestellen zonder verder meer je te hoeven bekommeren over het bestelproces. Zodra je bestelling bij ons binnenkomt gaan we aan de slag om de spullen zo snel mogelijk bij jou thuis te leveren.

In samenspraak met onze leverancier, die zorgt voor de afmontage van de kinderfietsen waarbij dat staat aangegeven, wordt een levertijd geprikt die wij vervolgens aan jou, de klant, terugkoppelen. In de meeste gevallen weten wij de levertijd al binnen een paar uur en wordt een bevestiging en track and trace-code naar je toegestuurd.

Bestellingen die op werkdagen voor 18.00 uur worden geplaatst proberen wij dezelfde dag nog te verwerken in ons systeem. Het lukt niet altijd en om die reden kan de levering van uw bestelling iets langer duren, maar dit zullen wij altijd naar je terugkoppelen.

Verzendkosten

Kinderfietsenwinkel.com houdt niet van verzendkosten en daarom worden alle kinderfietsen, loopfietsen, driewielers, skelters en autopeds GRATIS verzonden*.

Het moment van afleveren kun je volgen via de track and trace-code die wij per e-mail naar je toesturen. Wij werken voor de levering samen met postbezorger DHL.

* Voor bestellingen die enkel bestaan uit accessoires en/of waarvan het bestelbedrag onder de €49,95 uitkomt, rekenen wij, vanwege de administratie- en verzendkosten, een verzendbijdrage van €6,95.